Å reise fra Nord-Norge: en studie i venting

posted by on 2017.04.05, under Uncategorized
05:

Folk fra Nord-Norge er glade i å reise og har etter hvert fått et bedre og bedre tilbud på denne fronten. Det betyr kort og godt at vi nå har flere direkteruter til feriedestinasjoner rundt om i Europa, og det er jo naturligvis bra.

Skal man på storbyferier i Europa kan man imidlertid måtte belage seg på en god del venting ettersom det ofte er ‘sydendestinasjonene’ som har direkteruter. Vi har vel alle tilbragt våre timer på Gardermoen (OSL) hvor vi har ventet i det som føles som en uendelighet på at flyet vårt skulle ta av og ende nesen nordover!

Lounge Gardermoen lufthavn

Å komme seg inn på loungen kan ofte spare deg penger og gi deg en bedre ventetid.

Så, da er egentlig spørsmålet dette: hva kan man egentlig gjøre på en flyplass for å gjøre opplevelsen bedre? Artikkelen vi peker til har noen gode forslag, men vi har noen som faktisk er enda bedre: men det krever en aldri så liten investering fra deg.

Som du vet så er det slik at man ofte tar seg en matbit på flyplassen når man venter og gjerne en øl eller to. Og som man også er smertelig klar over så koster dette skjorta og gjerne litt til. Det vi da anbefaler at du gjør er rett og slett at du bestiller deg et American Express Platinum kredittkort, og vips så har du da tilgang til loungen for omtrent 20 euro. Det koster altså 200 kroner, men når du befinner deg på innsiden der har du faktisk fri tilgang til mat og drikke, inkludert alkohol i alle verdens fasonger!

Nå er det jo ikke meningen at man skal bælme i seg, men om man allikevel tar seg en pils eller to ute i ventehallen så er det jo greit å ha dette med i sammenligningen. I tillegg så er det behagelige seter og en rolig og fin stemning der inne, og dette vil gjøre ventingen langt mer behagelig – tro oss!

Du kan lese mer om American Express-kortene her.

pagetop